Gostilna Koren

Ponudba

Dnevno sveže malice

Vsak dan pripravimo tri različne menije sveže pripravljenih malic, ki so na voljo med 9:30 in 13:00 uro. Cena malic je 4,50€ oziroma do 6,50€ za mesečno ponudbo. V naši tedenski ponudbi malic se trudimo pripraviti čim bolj raznoliko hrano. Skupaj s tremi ali štirimi dodatnimi meniji v mesečni ponudbi pa poskrbimo, da najdete jed po vašem okusu. Domačo, vegetarijansko, tradicionalno, z modernim privdihom ali pa prav prilagojeno vašim željam.
Tedenska ponudba malic

Kosila

Kosilo sestavlja domača goveja ali gobova juha, glavna jed s prilogo in sladica. Čas kosila je med 13:00 in 15:00 uro. Cena kosila med tednom je 9,80€ med vikendom pa 11,50€. Prav tako kot pri malicah, ponujamo tudi pri kosilih raznoliko ponudbo okusnih jedi in kljub temu upoštevamo vse vaše želje.

Jedi po naročilu

Hišne specialitete in izbrane jedi, ki jih pripravijo naši izkušeni kuharji, vas bodo prav gotovo navdušile. Imamo bogate izkušnje s pripravo morskih in divjačinskih specialitet. Preglejte naš jedilni list, izberite svojo priljubljeno jed in jo pridite poizkusiti.
Jedilni list

Pogostitev zaključnih družb

Prepustite nam skrb za vaše goste. Naše osebje bo poskrbelo za okusno hrano, profesionalno postrežbo in prijeten ambient, med tem pa boste vi lahko uživali in se družili z vašimi gosti. Sprejemamo zaključene družbe in manjše poroke do 60 oseb, s pokritim letnim vrtom pa skupno sprejmemo do 120 oseb.

Catering hrane po naročilu

Organizirate dogodek in bi radi skrb za hrano prepustili nekomu, ki mu lahko zaupate? Catering storitve ponujamo na raznovrstnih dogodkih, kot so: poslovni sestanki, poroke, obletnice, obredi, itd.

Catering dnevnih malic za večja podjetja

Pripravimo dnevno sveže malice, ki jih nato dostavimo in po želji tudi serviramo zaposlenim. Vedno več podjetij se odloči prepustiti skrb za hrano zunanjim sodelavcem. Ta način je za mnoge bolj preprost in ekonomičen. Mi pa bomo poskrbeli, da bodo tudi vaši delavci zadovoljni z okusno hrano.