Gostilna Koren

Gostilna s tradicijo


gostilna-s-tradicijo

Gostilna s tradicijo

Na razpotju, ki vodi do Dobrne, kraju znanem po neokrnjeni naravi, zdravilni moči in lepoti ter kraju, kjer si lahko privoščite počitek in sprostitev, ne morete spregledati Gostilne Koren.

Gostilna s tradicijo in več kot 200-letno zgodovino ima podobo, kakršno sta ji pred skoraj tridesetimi leti zadala Marjan Podgrajšek in njegova žena Jolanda. Pred tem je bila dve desetletji zaprta, zaživela pa je skupaj z njima. Marjan je bil po poklicu kuhar, znan po svoji kulinariki, ki še danes krasi krožnike. Zaradi hude bolezni nas je veliko prezgodaj zapustil, vendar pa njegovo tradicijo nadaljujeta starejša sinova, Denis in Alain, ki sta prav tako končala šolanje na gostinski šoli, pridno pa nam pomaga tudi najmlajši sin Patrik.

Široka izbira jedi

Za Gostilno Koren, ki je svoje ime ohranila iz roda v rod, je značilna sezonska ponudba jedi, najbolj znane pa so mlinska čarovnija in domače jedi. Sladokusci pa ne smete na jedilniku spregledati gratiniranih skutinih palačink ali čokoladnega sufleja. Poleg »a la carte« jedi, lahko pri nas dobite tudi dnevna kosila in malice, prav tako pa vam nudimo catering postrežbo.

Pridite in okusite Korenove specialitete!


korenove-specialitete