Gostilna Koren

Aktualno

Kulinarično darilo za dan žena – 8. marec

Objavleno

Vsako leto 8. marca je priložnost, da moški pokaže svoje spoštovanje in ljubezen do žensk, ki so prisotne v njihovem življenju. V Gostilni Koren smo pripravili posebno kulinarično ponudbo, ki je lahko prav prisrčno darilo za bližajoči se dan žena.

Preberi več

Romantična valentinova večerja

Objavleno

Bliža se valentinovo, čas ko si zaljubljeni še posebej izkazujejo ljubezen.

Prav za ta namen smo za vas pripravili valentinov meni. Okusna hrana, ljubezniva postrežba, rdeča vrtnica, goreča svečka, kozarec rdečega vina in vi v družbi ljubljene osebe, bodo večer zaokrožili v popolno harmonijo za praznovanje vajine ljubezni.

Preberi več

Zimska ponudba

Objavleno

Vabljeni na sezonsko ponudbo jedi!

Zimska ponudba je sestavljena iz najboljših sestavin, značilnih za ta letni čas.

Prekajena vratovina z jabolčnim hrenom in polnjeno jajčko s korenčkovo peno 4,90€

Korenčkova juha z medom 2,80€

Domače testenine z bučkami in prekajeno postrvijo 8,20€

Rižota ajdove kaše s popečeno slanino in jurčki 7,50€

Pražene jeterce s čebulo, kuhan krompir z ocvirki, kislo zelje 6,50€

Krožnik kolin (pečenica, prekajena vratovina, pečenka ali krvavica, zabeljen krompir v kosih, kislo zelje ali kisla repa) 9,90€

Motovilec z naribanim jajcem 4,00€

Solatni krožnik z dimljeno postrvijo (motovilec, rukola, radič, koruza, češnjev paradižnik, dimljena postrv in smetanov hren) 7,20€

Korenčkova rezina s kislo smetano in gozdnimi sadeži 3,50€

Spremenjen delovni čas med prazniki

Objavleno

Med prazniki imamo spremenjen delovni čas:

  • 24.12.2014 9:00 – 15:00
  • 25.12.2014 Zaprto
  • 31.12.2014 9:00 – 15:00
  • 01.01.2015 Zaprto

Na novoletni zaključek v Gostilno Koren

Objavleno

Približujemo se zaključku leta. V tem času radi s sodelavci, poslovnimi partnerji, prijatelji nazdravimo uspehom, ki smo jih gradili skozi celo leto. Naj bo vaš zaključek nekaj posebnega. Vabljeni v Gostilno Koren, kjer bomo poskrbeli, da bo vaš novoletni zaključek prav takšen.

Preberi več